Evenementbeveiliging

Evenementenbeveiliging is meer dan het plaatsen of ophangen van een paar camera’s. U wilt immers dat de inzet van camera’s, software en (eventueel) mankracht daadwerkelijk leiden tot een veiliger én efficiënter evenement. CNTRL zorgt graag voor een effectief werkend systeem, van beveiligingsplan tot de montage en de inzet van het beveiligingsteam.

Met onze systemen kunt u niet alleen realtime de veiligheid waarborgen of snel en gemakkelijk beelden terugzoeken, maar hebt u ook mogelijkheden op het gebied van onder andere crowd control, kentekenregistratie, gezichtsherkenning en het tellen van aantal bezoekers (per area of podium). Uiteraard zijn ook koppelingen met uw mobiele apparatuur mogelijk. Samen met u bekijken we graag hoe we optimaal invulling kunnen geven aan uw vraagstuk.
 

Camerabeveiliging

De camera’s van CNTRL zijn voorzien van slimme software. De software onderscheidt de detectie van relevante objecten, zoals mensen of voertuigen. Daarbij zijn de camera’s voorziening van hoogwaardige beeldkwaliteit, ook bij lastige lichtsituaties. Daarnaast is het ook mogelijk gebruikt te maken van andere toepassingen zoals:  • Kenteken registratie

  • Registratie aantal bezoekers (per area of podium)

  • Gezicht herkenning

  • Zone beveiliging met een alarmmelding

 

Mobiele communicatie unit

Voor een optimale controle bieden wij een mobiele CP unit aan met vier werkplekken. Geïntegreerd vindt u in de CP unit 15 schermen waarvan 2 overview voor al uw camera’s. Daarnaast heeft elk werkplek 3 beeldschermen tot de beschikken voor het uitlezen camera’s, meldingen en verslag legging. Uiteraard is de unit geklimatiseerd en voorzien van een UPS voor onverwachtse stroomuitvallen. Naast de bovenstaande toepassingen bevindt zich in de CP unit ook een Metrostation voor regen, bliksemradar en windfinder voor de actuele informatie. Uiteraard zijn onze eigen meetsensoren met de unit te koppelen.

Beveiligingsplan

In samenwerking met andere partijen biedt CNTRL ook de toegang tot een gespecialiseerd beveiligingsteam en zijn we bereidt een complete veiligheids- en ontruimingsplan aan te bieden.

Voor wat betreft de technische toepassing van beveiliging in de ruimste zin van het woord alsmede alarmaansluitingen werken wij met vooraanstaande, kwalitatief gerenommeerde en zorgvuldig geselecteerde partners. Op deze wijze zijn wij, in combinatie met onze eigen specialisaties, in staat onze klanten deskundig te adviseren over alle beveiligingsvraagstukken en adequate oplossingen aan te bieden.

Meten en Registreren

CNTRL kan naast de camerasystemen ook andere draadloze Meet- en Registratieapparatuur voor installeren, met een Real Time weergave, zoals:  • Windsnelheid meting  

  • Temperatuur en Vochtigheid registratie (Tenten en Podiums)

  • Geluidsmetingen