Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging is meer dan het plaatsen of ophangen van een paar camera’s. U wilt immers dat de inzet van camera’s, software en (eventueel) mankracht daadwerkelijk leiden tot een veiliger én efficiënter evenement. CNTRL zorgt graag voor een effectief werkend systeem, van beveiligingsplan tot de montage en de inzet van het beveiligingsteam.

Bij CNTRL zit evenementenbeveiliging ons in het bloed. Al jarenlang houden we ons bezig met het opstellen van beveiligingsplannen en het uitvoeren hiervan. Aangezien wij zelf uit de evenementenwereld komen, kennen we de branche als geen ander.

Uw vraag centraal

Met onze systemen kunt u niet alleen realtime de veiligheid waarborgen of snel en gemakkelijk beelden terugzoeken, maar hebt u ook mogelijkheden op het gebied van onder andere crowd control en marketing. Uiteraard zijn ook koppelingen met uw mobiele apparatuur mogelijk. Bij alles wat wij doen, staat uw vraagstelling centraal. Aan welke diensten hebt u behoefte, wat kunt u zelf regelen, waar hebt u onze hulp nodig? Samen met u bekijken we graag hoe we optimaal invulling kunnen geven aan uw vraagstuk.

Wilt u meer weten over evenementenbeveiliging door CNTRL? Bekijk de technische specificaties, de opties die wij bieden of neem contact met ons op!