Objectbeveiliging

Ongenode gasten op uw (bouw)terrein kosten u niet allen geld, maar zorgen ook voor ongemak en tijdverlies. Tijdelijke camerabeveiliging van CNTRL zorgt voor een snelle én slimme detectie van ongeregeldheden op uw terrein.

CNTRL biedt bouwplaatsbeveiliging als aparte dienst, of als onderdeel van een totaalpakket. Zo kunnen wij ook de (internet)verbindingen leveren die nodig zijn voor een optimale beveiliging van uw terrein, evenals een luidspreker enn/of beveiligingsteam. Welke diensten we ook leveren, u profiteert altijd van de voordelen die onze systemen u bieden: een superieure beeldkwaliteit, slimme, gebruiksvriendelijke software, eenvoudig te plaatsen mast(en) en camera’s en meer. Wilt u meer weten over bouwplaatsbeveiliging door CNTRL? Bekijk de toepassingen van bouwplaatsbeveiliging, de technische specificaties, de extra opties die wij bieden of neem contact met ons op!
 

Bouw & Infra

Ongenode gasten op uw (bouw)terrein kosten u niet allen geld, maar zorgen ook voor ongemak en tijdverlies. Tijdelijke camerabeveiliging van CNTRL zorgt voor een snelle én slimme detectie van ongeregeldheden op uw terrein.

CNTRL biedt bouwplaats beveiliging als aparte dienst, of als onderdeel van een totaalpakket. Zo kunnen wij ook de (internet)verbindingen leveren die nodig zijn voor een optimale beveiliging van uw terrein, evenals een luidspreker en/of beveiligingsteam. Welke diensten we ook leveren, u profiteert altijd van de voordelen die onze systemen u bieden: een superieure beeldkwaliteit, slimme, gebruiksvriendelijke software, eenvoudig te plaatsen mast(en) en camera’s en meer. Wilt u meer weten over bouwplaats beveiliging door CNTRL? Bekijk de toepassingen van bouwplaats beveiliging, de technische specificaties, de extra opties die wij bieden of neem contact met ons op!
Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld kenteken registratie.

 

Opslag & Transport

De materialen op een opslagterrein of een distributie terrein hebben vaak een hoge waarde, Met Cntrl camera systemen gecombineerd met infra rood of radar detectie kan een optimale beveiliging van u terreinen waarborgen. Naast het bewaken gaat er altijd ook een preventieve werking van een CNTRL camerasysteem. Met hekwerkbanners wordt aangegeven dat U terrein optimaal is beveiligd.

Vastgoed

Vastgoed wat tijdelijk leegstaat heef een grote aantrekking kracht op ongewenste gasten denk aan inbraak, krakers en vandalisme en brandstichting. Met een Cntrl Camerasysteem uitgebreid met infrarood detectie, brandmelders en temperatuur meters kunnen wij snel en accuraat op elke situatie een melding naar politie brandweer of beveiliging dienst uitsturen. En kan eventuele schade voorkomen worden

Agrarische bedrijven

Op agrarische erven staan vaak dure machines en apparatuur. De apparatuur in de tractoren en machine worden steeds vaker ontvreemd. Ook brandstof diefstallen komen steeds vaker voor.

Met een CNTRL systeem kunnen de erven een machine op een doeltreffende manier beveiligen