Paaspop

Al sinds jaar en dag is Paaspop het gezelligste festival van Nederland. Met een frisse, brede en bij tijden gewaagde programmering heeft elk van de podia zijn eigen entourage. Wij zijn daarom ook trots om Paaspop als partner te hebben.

 

We Are Electric

We Are Electric is Holland's only live-electronic camping music festival, and each year we strive to create the best possible environment for live music with an electric soul.

 

WiSH Outdoor

WiSH Outdoor is een driedaags kwaliteitfestival dat bij de best gedecoreerde festivals van Nederland hoort. Het vindt dit jaar wederom plaats op Festivalterrein 'de Aa' aan de Lekerstraat te Beek en Donk.

 

7Th Sunday

7th Sunday draait niet alleen om muziek, maar ook om de unieke partyvibe. Het dance festival werd al eerder 'de parel van Brabant' genoemd..

 

Alle Remmen Los

Tijdens Hemelvaartsweekend op 29 en 30 mei 2019 viert BZB weer hun verjaardag op festivalterrein Gras Erop, aan de Laageindsedijk in Loosbroek! Om de feestvreugde te verhogen, kun je crashen op Camping De Vlaamse Kust.

 

Solexrace Heeswijk

17 teams maakten zich in 2007 op voor de eerste editie van de 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther. Nu, 12 jaar later, bleek dat dé start te zijn van een geweldig feestelijk en uniek evenement.

 

Strandfestival het ZAND

Pilot voor HACCP uitlezing en registratie van Temperatuursensoren in samenwerking met LOC7000 voor waarborging van voeding bij foodtrucks.